Pe cine propune PSD premier. Olguța Vasilescu DEZVĂLUIE: E FINANȚIST!

Olguța Vasilescu a explicat ce se va întâmpla în cazul în care va trece moțiunea de cenzură a PSD, dar și cine va fi propus în funcția prim-ministru. 

Olguța Vasilescu a intervenit în direct la România TV unde s-a arătat convinsă că moțiunea de cenzură va trece. Mai mult, ea a prezentat profilul politicianului ce va fi propus premier. 

Suntem convinși că va trece moțiunea de cenzură atâta timp cât fiecare își păstrează cuvântul dat. Nu vrem să ne așteptăm la niciun fel de surprize din partea altor partide, care au declarat că vor vota moțiunea chiar dinainte de a depune noi această moțiune de cenzură și vom vedea dacă parlamentarii vor fi la vot. Asta e cel mai important până la urmă, să avem cvorum. Nu ar trebui să fie nicio problemă. În ceea ce privește strategia noastră, ea a fost deja discutată. Vom veni cu o variantă de premier pe care o vom propune președintelui României și în cazul în care va fi acceptată atunci premierul desemnat va trebui să pregătească noul guvern. Dacă nu, să vedem ce premier poate să pună președintele Klaus Iohannis. În mod sigur, vom veni cu un nume ce nu poate să fie refuzat, venim cu un finanțist, ceea ce este foarte important. Are legătura cu politica, e apropiat de PSD și a mai îndeplinit funcții până acum. Dacă domnul Klaus Iohannis nu va accepta propunerea PSD-ului atunci nu e niciun fel de problemă, va trebui să aibă o majoritate ca să pună un nou Guvern”, a declarat Olguța Vasilescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel