Pe cine aruncă Dacian Cioloș în lupta antifraudă

Marius Cătălin Vartic a fost numit şef, cu rang de secretar de stat, al Departamentului pentru lupta antifraudă - DLAF, pentru o perioadă de 5 ani, printr-o decizie a lui Dacian Cioloş, care a fost publicată în Monitorul Oficial.

Numirea lui Marius Cătălin Vartic la conducerea DLAF a fost făcută avându-se în vedere o hotărâre din 14 iulie a Consiliului Superior al Magistraturii - Secţia pentru procurori. El a fost numit în această funcţie începând de luni.

Pe 6 iulie Guvernul a aprobat două hotărâri prin care atât Cancelaria Prim-ministrului, cât şi Secretariatul General al Guvernului s-au reorganizat. Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF este o structură cu personalitate juridică, în cadrul aparatului de lucru al Guvernului, în coordonarea prim-ministrului.

Pe de altă parte, printr-o altă decizie a prim-ministrului Cioloş publicată luni în Monitorul Oficial, Oana Bogdan a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii. Oana Bogdan a fost numită în această funcţie având în vedere o adresă a Ministerului Culturii din 27 iunie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel