Pe cine a sunat Gorghiu prima oară, după lupta cu Orban din ședința PNL

Vicepreședintele PNL Alina Gorghiu mărturisește că se gândește de mai mult timp la președinția partidului și se declară pregătită să-și asume responsabilitățile pe care le implică o asemenea funcție.

"Pentru mulți dintre colegii mei n-a fost o surpriză candidatura mea. Este o decizie pe care am luat-o azi, dar de foarte multă vreme mă gândesc la acest pas și a fost încurajat de mulți dintre colegii mei", a declarat Gorghiu în ediția de miercuri a emisiunii "Jocuri de Putere", difuzată de Realitatea Tv.

Purtătortul de cuvânt al campaniei electorale a lui Iohannis punctează că alegerile interne, chiar dacă sunt pentru o funcție interimară, sunt foarte importante.

"Sunt conștientă de un lucru, așa cum și dl Orban este, că mandatul președintelui interimar este unul în caree se vor lua decizii fundamentale (...)

E nevoie de o conducere colectivă, de ceva vreme în partid poate am avut un deficit de decizie colectivă. De mâine orice hotărâre importantă, cred că va trebui să fie rezultată în urma unei consultări cu echipa de conducere și trebuie să eliminăm ideea de monopol al unui grup restrâns", a declarat vicepreședintele PNL.

"Am intrat în competiție știind că va fi grea dar crezând că orice falie poate fi astupată prin aceasta candidatura", a subliniat Gorghiu.

Alina Gorghiu a relatat că prima persoană pe care a sunat-o după ședința cu liderii PNL în care și-a anunțat candidatura la șefia partidului a fost președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

"Am dat un prim telefon în seara asta, și unul din puținele, către dl președinte Quintus. L-am sunat să-i cer opinia, sfatul, sprijinul și să-l întreb dacă ar putea susține o candidatură așa cum este a mea și îi mulțumesc că mi-a răspuns la telefon și m-a felicitat pentru opțiune. Pentru mine înseamnă mult", a declarat Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel