PDL vrea voturile lui Garcea pentru a-l bate pe Vanghelie

mihai_atanasoaei
mihai_atanasoaei

Mihai Atănăsoaei, candidatul PDL Bucureşti la Sectorul 5, le-a cerut voturile lui Mugur Mihăescu şi Corin Romanescu, pentru a-l putea învinge pe Marian Vanghelie. Acesta susţine că asta este singura şansă, pentru că altfel actualul primar va cuceri un nou mandat.

„Împărţirea voturilor celor nemulţumiţi de Vanghelie nu face decât să-i sporească acestuia şansele pentru un al patrulea mandat de primar. Lucru pe care nimeni nu şi-l doreşte. Dacă, în schimb, cetăţenii vor vota raţional polarizând votul spre candidatul aflat pe locul doi, adică spre mine, atunci Marian Vanghelie pierde. În acest context, mă aştept şi de la ceilalţi candidaţi să dovedească, în mod real, că le pasă de Sectorul 5 şi de locuitorii acestuia şi să vină deschis către mine”, a punctat Mihai Atănăsoaei.

Ecuaţia propusă de Atănăsoaiei pare asemănătoare cu tactia aplicată de candidaţii aflaţi pe locul doi în perioada când era sistem de vot în două tururi. Deocamdată candidatul PDL nu a primit niciun răspuns din partea celorlalţi candidaţi şi nici nu este de aşteptat să primească având în vedere contrele din timul campaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel