PDL vrea moţiune împotriva Guvernului Ponta

Cezar-Preda
Cezar-Preda

Cezar Preda a lansat un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. Preda susţine că PDL ar trebui să introducă o moţiune de cenzură împotriva Guvernului pentru implicarea în actul de justiţie, dar mai ales pentru că sunt aduşi în Guvern oameni care au probleme de imagine.

"Având în vedere intervenţia brutală în justiţia română a guvernării Ponta-Antonescu, prin apărarea puşcăriabililor şi prin introducerea în Executivul României a oamenilor cu grave probleme de imagine şi de probitate morală, PDL trebuie să introducă imediat moţiune de cenzură. Aceasta trebuie introdusă în Parlament la începutul lunii iunie şi românii să primească răspuns de la Guvern de ce ne întoarcem înapoi la pedeserismul din anii 2000", a spus Cezar Preda.

Ponta a răspuns tăios acestor acuzaţii venite dinpre PDL. El susţine că cei din PDL o ţin în braţe pe Roberta Anastase şi pe alţii de acelaşi gen, deşi au grave probleme din punct de vedere moral. Ponta a lansat şi un apel împotriva lui Gheorghe Ştefan, despre care a spus că îşi joacă libertatea în această campanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel