PDL oferă rechizite şcolare copiilor săraci

rechizite
rechizite

PDL Bucureşti a anunţat joi că va oferi copiilor, care provin din familii cu venituri mici, rechizite şcolare, dar nu în scop electoral, ci pentru a-i ajuta.

"Începutul de an şcolar este un eveniment în viaţa fiecărei familii cu copii. În acest context, PDL Bucureşti şi-a propus să fie alături de bucureştenii cu venituri mici şi să dea o mână de ajutor într-un astfel de moment important, oferind copiilor lor rechizite şcolare: penare complet utilate, caiete, rigle, orare. Este vorba despre o iniţiativă întreprinsă cu cele mai bune intenţii. Nu este un demers electoral, iar cea mai bună dovadă este faptul că aceste cadouri nu au însemnele PDL", se arată într-un comunicat al PDL.

Pedeliştii bucureşteni le transmit celor care au de gând să critice acţiunea că nu este una scumpă.

"Împărţirea pachetelor pentru şcolari este un act de responsabilitate socială, fiind de datoria noastră să îi ajutăm pe oamenii pe care îi reprezentăm. Ştim exact care sunt familiile cu probleme pentru că activitatea PDL Bucureşti în colegiile din Capitală este una reală, nu numai pe hârtie. Deşi au existat "voci" care au încercat să scoată în evidenţă faptul că această acţiune este una scumpă, considerăm că mult mai important este ca toate acele lucruri pe care le-am oferit sunt folositoare copiilor în noul an şcolar", se mai arata in comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel