PDL, marș de protest cu măgari. Cum au fost botezate patrupedele

protest pdl buzau
protest pdl buzau

Reprezentanții PDL Buzău, în frunte cu liderul organizației, Cezar Preda, nemulțumiți de adoptarea bugetului pe 2014, au organizat un marș de protest pe străzile orașului. Protestatarii au adus și doi măgari pe care i-au botezat "Vio" și "Crinuța", cărora le-au pus în spinare saci pe care scria "Impozite" şi "Accize" și "Taxe".

Potrivit Mediafax, punctul de plecare al marșului a fost sediul Organizaţiei Judeţene a PDL Buzău, traseul fiind strada Ion Băieşu – bulevadrul Nicolae Bălcescu – Prefectură, scrie Realitatea TV. Alături de cele aproape 100 de persoane care au participat la acțiune, s-au aflat și trei persoane costumate în Moş Crăciun, care purtau pe faţă măşti cu pozele lui Dan Şova, Crin Antonescu şi Victor Ponta şi cărau în spate saci pe care scria "Taxe şi Impozite", dar şi pancarte cu mesaje precum "Eu sunt Şova mincinos/şi vă fac cu…pixul roşu".

Democrat-liberalii, în frunte cu liderul PDL Buzău, Cezar Preda, au pichetat Prefectura Buzău, timp de câteva zeci de minute, însă niciun reprezentant al autorității locale nu a mers să discute cu protestatarii.

"Am strigat toate nemulţumirile, tot ceea ce au promis şi nu au rezolvat. Judeţul Buzău nici nu există pe hartă, puterea are zece parlamentari, dar ei nu au fost în stare să facă niciun amendament pentru Buzău, să realizeze un obiectiv. Le-am mai spus că nu au făcut bine ce au făcut ieri pentru că întoarce România cu zece ani înapoi. Au negociat la 3.00-4.00 dimineaţa cât au luat Năstase, Becali, Voiculescu, Fenechiu şi au ajuns la concluzia că îi amnistiază pe toţi cu şapte ani. «Vio», această nevinovată creatură, a plecat în Africa de Sud să nu îi miroasă guriţa că a făcut ceva rău. Este un laş aşa cum a fost întotdeauna. Nu sunt în stare decât să dea la televizor cu trompeta", a spus deputatul Cezar Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel