PDL lansează atacuri la adresa postului Antena 3

baconschi
baconschi

Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, susține că ”ura dirijată în ultimii ani” de către postul de televiziune din  Băneasa a dat ”roade”, considerând că naivii care se prezintă la urne în ziua referendumului nu doresc să contracareze intenția USL de a îndrepta statul într-o direcție totalitară și antieuropeană.

”Campaniile de ură dirijate în ultimii ani de antena 3 au dat roade. Oameni care insultă, români dezbinați”, acuză preşedintele Fundaţiei Creştin-Democrate Teodor Baconschi, într-o postare pe pagina de socializare Facebook.

Democrat-liberalul susține că, din cauza unei ”combinații de naivitate și reacție hormonală”, românii cred că dacă președintele suspendat Traian Băsescu va fi demis, ar începe să curgă ”lapte și miere din rezervele de umanism ale USL”, întrebând cetățenii dacă este nevoie să călcăm pe urme Greciei, pentru a înțelege că direcția USL ar trebui contracarată.

”Și mai ales combinația de naivitate și reacție hormonală potrivit căreia dacă ar pleca un om - în cazul asta președintele ales - ar începe să curgă lapte și miere din rezervele de umanism ale USL. Doar dacă își sparge capul poate ajunge genul acesta de om să vadă realitatea ? Trebuie să ajungem în situația Greciei - sau mai rău, pt că nu aparținem zonei euro - ca să pricepem ca direcția totalitară și antieuropeană pe care merge USL trebuie respinsă?”, întreabă Teodor Baconschi, pe Facebook.

Susținând că în mediul urban ”prezența va fi sigur scăzută”, Baconschi informează că ”prietenul Augustin Ioan se teme însă că în mediul rural se votează în valuri, la comandă. Nu e chiar așa. Să luam un caz concret, pe care-l cunosc. O comună mare, de lângă Onești, cu mai multe sate (10.000 de locuitori). Primarul PDL în funcție a pierdut la locale cu 196 de voturi diferență. Jumătate din comună nu a fost cu USL. De ce ar ieși acum la vot?”, se întreabă fostul ministru de Externe, după ce, în urmă cu o zi, îi îndemna pe români să nu participe la referendumul din 29 iulie, menționând că ”lovitura de stat se anihilează prin lovitură de stat acasă”.

”Iubiților, mâine nu mergeți la vot chiar dacă ne mint ăștia cu televiziunile că e participare mare sau mică sau mijlocie :) lovitura de stat se anihilează prin lovitură de stat acasă (sau la munte, pe plajă, pe terase, în parcuri, cu bicicleta sau cu cine vreți voi) ! :) duminică plăcută !”, scria Teodor Baconschi, ieri seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel