"PDL joacă la cacealma în discuțiile cu PNL"

Deputatul Andrei Gerea, trecut la PRL, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, acuză PDL că joacă la cacealma în discuțiile cu PNL. 

Deputatul Andrei Gerea susține că PDL se folosește de dorința PNL de a-și păstra numele pentru a avea un avantaj în noua structură politică. În urma acestui joc membrii PNL vor fi dați la o parte de PDL, apreciază Andrei Gerea.

VEZI și: PDL nu-l va susține pe Crin Antonescu în turul doi la prezidențiale

"PDL joacă în aceste zile la cacealma în negocierile cu PNL. Pedeliștii încearcă să pară că se lasă greu de convins în ceea ce privește denumirea viitoarei structuri create din fuziunea dintre PNL și PDL. Numele de PNL îl vor și pedeliștii, deoarece aceștia încearcă să spele urmele unor măsuri luate în defavoarea românilor. PDL vrea să se ascundă și să păcălească încă o dată cetățenii, așa cum au mai făcut-o și în 2012 cu tot felul de alianțe electorale eșuate, ultima fiind ARD. De fapt, lupta pentru denumirea PNL este exact ceea ce vor cei din PDL. În adâncul sufletelor, pedeliștii nu știu cum să își stăpânească zâmbetele de mulțumire pentru modul în care au reușit să păcălească conducerea PNL să cadă în capcana lor. Folosesc dorința PNL de a-și păstra numele pentru a avea un avantaj în negocieri pe puncte cheie, precum raportul de forțe 1 la 1 sau viitoarele structuri de conducere", a spus deputatul Andrei Gerea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel