PDL începe asaltul: se lansează acuzaţii false de fraudă

doinita
doinita

PDL şi-a stabilit o strategie clară pentru ziua referendumului. Ei boicotează scrutinul, dar în acelaşi timp au oameni în toată ţara care sunt pregătiţi să acţioneze. MAI a înregistrat până în acest moment 36 de plângeri, majoritatea din partea membrilor PDL. Una dintre aceste plângeri chiar s-a lăsat cu o amendă pentru Doiniţa Chircu în valoare de 1000 de lei.

Deputatul PDL, Doiniţa Chircu, a depus plângere pentru că ar fi sesizat votul multiplu. După ancheta poliţiştilor s-a dovedit că plângerea era falsă şi a fost amnedată cu 1000 de lei.

O altă plângere falsă fost depusă în Piteşti. A fost depusă o plângere conform căreia se notau numerele maşinilor celor care veneau la vot. În urma cercetărilor s-a dovedit că şi această plângere era falsă.

DeCe News a anunţat încă de ieri strategia PDL. PDL mobilizează oameni în toată ţara pentru induce ideea că acest referendum a fost fraudat. Dacă spre seară se constată că nu se va îndeplini cvorumul, armata PDL va porni in corpore spre vot, pentru a arăta că Băsescu mai are susţinere. Traian Băsescu încă nu s-a prezentat la vot şi este posibil să vină mai spre seara. Acela ar putea fi semnalul pentru susţinătorii PDL să vină la vot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel