PDL în consens cu UDMR în chestiunea returnării banilor dați la primării

vasile blaga
vasile blaga

Președintele Senatului, Vasile Blaga, susţine intenţia UDMR de a ataca în contencios-administrativ ordonanţa prin care au fost retrase sume alocate primăriilor şi consiliilor judeţene din fondul de rezervă al Guvernului.

"Liderii UDMR au dreptate. În ultimii patru ani în judeţul Bihor, pentru că nu avem majoritate în consiliu, primarii noştri nu au primit un leu sume de echilibrare. Este păcat ca acum când au primit bani puţini pentru a cofinanţa proiecte europene, pentru a-şi plăti datoriile sau pentru a plăti salariile funcţionarilor, să dea înapoi ce nu au cheltuit. De aceea eu i-am sfătuit pe primarii noştri să dea în judecată Guvernul şi sunt convins că îşi vor primi banii înapoi", a declarat duminică pentru Agerpres, Vasile Blaga, care a participat la Tulcea la lansarea candidaţilor PDL la alegerile locale.

 Pe de altă parte, ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, consideră că "este dreptul fiecăruia să decidă" în ceea ce priveşte sumele returnate la Fondul de rezervă al Guvernului.

 Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a anunţat sâmbătă că Uniunea va ataca în contencios-administrativ ordonanţa de urgenţă a Guvernului Ponta prin care au fost retrase sumele alocate primăriilor şi consiliilor judeţene din Fondul de rezervă al Guvernului, susţinând că alocările făcute de Cabinetul Ungureanu nu au fost pe criterii politice, ci pe baza necesităţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel