PDL iese în stradă pentru a-și manifesta dezacordul față de Buget

Prim-vicepreședintele democrat-liberalilor, Andreea Paul, a anunțat luni, că BPN al PDL a decis să organizeze pichetări la sediile prefecturilor din toată ţara pentru manifestarea "dezacordului total" faţă de bugetul "cinic" pe 2014, iar în cazul în care nu se respectă procedura parlamentară de dezbatere, va fi sesizată Curtea Constituțională.

"Decizia BPN este de a organiza pichetări la sediile prefecturilor din totată ţara pentru a ne manifesta dezacordul total faţă de bugetul cinic şi lipsit de scrupule, pentru cel din 2014", a declarat Andreea Paul, citează Mediafax.

Potrivit liderului democrat-liberal, Guvernul are "viziune zero", "taxatorul Ponta are o singură ţintă, cea electorală", iar "Mobilizarea USL a fost exemplară pentru a trece un buget cu dedicaţie exclusiv PSD şi PNL, şi nu pentru noi România".

Paul a arătat că bugetul permite emiterea de acte normative "de gen Roşia Montană, Rompetrol sau insula lui Dragnea", care sunt "acte ale unui Guvern corupt" și a avansat și o propunere: "Vă propun public să monitorizăm, alături de PDL, fiecare mişcare a banilor publici şi să urmărim realizările obiectivelor anunţate presa centrală, presa locală şi opoziţia împreună spre binele României".

Ea a arătat că PDL va sesiza Curtea Constituţionalăla asupra bugetului în cazul nerespectării procedurilor la dezbaterile din plenul Parlamentului.

Andreea Paul: Ponta rostogolește aceleași minciuni

"Ponta din nou minte şi rostogoleşte aceleaşi minciuni susţinut de toată escadrila minciunilor PSD şi PNL", a mai spus Paul întrebată în legătură cu afirmaţiile lui Victor Ponta că dacă nu se promulgă bugetul nu se plătesc pensiile şi salariile.

De asemenea, prim-vicepreședintele PDL a mai afirmat că legea finanţelor publice permite plata pensiilor şi salariilor şi că din păcate premierul Ponta "uită că a întârziat inadmisibil cu aducerea bugetului în Parlament şi nu are nicio scuză".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel