PDL Iași: Nu regretăm decizia doamnei Popa de a-și vinde demnitatea

dumitr-oprea-intalniri-unpr-iasi
dumitr-oprea-intalniri-unpr-iasi

Președintele PDL Iași, Dumitru Oprea, afirmă că organizația sa nu regretă decizia senatorului PDL Mihaela Popa de a trece în tabăra Opoziției și nici nu este surprinsă de acest fapt, întrucât conducerea filialei avea cunoștință de încercările fostei lor colege de ”a-și tranzacționa cât mai eficient mandatul”, potrivit unui comunicat de presă.

“Nu regretăm decizia doamnei Popa de a-și vinde demnitatea”, susține președintele PDL Iași.

”Organizația Iași a Partidului Democrat Liberal ia notă, fără surprindere, de decizia doamnei senator Mihaela Popa de a-și trăda colegii. Conducerea filialei era la curent, de mai multe săptămâni, cu încercările dumneaei de a-și tranzacționa mandatul de senator. Pentru a-și anula orice urmă de caracter, personajul în cauză a considerat oportun să trădeze cu doar o lună înainte de alegeri și doar în momentul în care își putea vinde mai eficient mandatul”, se arată în document.

De asemenea, în opinia filialei PDL Iași, ”negocierea cu domnii Nichita și Fenechiu este ipocrită. Explicația dată de doamna Popa pentru decizia sa este penibilă. Invocarea democrației și binelui public în procesul de vânzare-cumpărare denotă falsitatea sa”.

”Din aceste motive, PDL Iași vede fuga trădătorilor ca pe un proces de curățare internă și crede că PNL se va convinge de „atributele morale și intelectuale” ale noii achiziții”, conchide comunicatul.

Citește și:

Vezi cum comentează Boc plecarea Mihaelei Popa din PDL

Mihaela Popa a părăsit tabăra PDL, pentru a se înscrie la PNL

http://www.dcnews.ro/2012/04/mihaela-popa-a-parasit-tabara-pdl-pentru-a-se-inscrie-la-pnl/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel