Urmărește emisiunea live


PDL continuă să piardă parlamentari: Gheorghe Coroamă a trecut la PSD

4
4

PDL a rămas fără candidat la primăria comunei Putna, după ce deputatul PDL de Suceava Gheorghe Coroamă a trecut la PSD şi va fi candidatul acestui partid pentru postul de primar al comunei sucevene.

Anunțul a fost făcut, marți, de liderul PSD Suceava, Cătălin Nechifor, după ce acesta şi-a depus candidatura la şefia Consiliului Judeţean, precizând că, în continuare, va merge în localitatea Putna, unde Coroamă îşi va depune candidatura la primărie, din partea PSD, informează Mediafax.

În 16 martie, Biroul Permanent Judeţean al PDL Suceava validase candidatura deputatului de Suceava Gheorghe Coroamă la funcţia de primar al comunei Putna.

Gheorghe Coroamă, în vârstă de 34 de ani, a fost ales deputat din partea PNL în 2008, iar în septembrie 2009 a demisionat din partid, pentru a activa până în noiembrie 2009 în grupul parlamentar al PDL de la Cameră. Din noiembrie 2009 şi până în februarie 2010, Coroamă a fost deputat independent. În februarie 2010, el s-a înscris din nou în grupul parlamentar al PDL, fiind și membru al Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel