PDL cere demisiile lui Victor Ponta și a Mariei Grapini

Liderii din PDL îi penalizează pe premierul Victor Ponta și pe ministrului delegat pentru IMM-uri, mediul de afaceri şi turism, Maria Grapini, din cauza declarațiilor cu privire la Roșia Montană. Mai mult, preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, cere demisia premierului și a întregului Guvern sau a lui Victor Ponta și a Mariei Grapini. 

Daniel Buda a subliniat: "Îi solicit domnului Ponta demisia de îndată din funcţia pe care o deţine, atât a domniei sale, cât şi a întregului Guvern. Sau, dacă nu, cel puţin a domniei sale şi a Mariei Grapini. Nu poate Victor Ponta, în calitate de prim-ministru, să adopte în Guvern un proiect de lege care vizează exploatarea de la Roşia Montană, iar mai apoi să vină să ne spună că, în calitate de deputat, va vota împotriva acestui proiect în Parlament. Nu suntem în Caragiale, cu personajul acela care se întreba «Eu cu cine votez?»".

Liderul PDL a adăugat că "rămânerea acestui personaj în fruntea Guvernului este extrem de nocivă. Eu cred că Victor Ponta nu are ce să mai caute în fruntea Guverului pentru că ne demonstrează că e o persoană labilă psihic".

Cât despre Maria Grapini, Daniel Buda a spus, potrivit Mediafax, că "De asemenea, doamna Maria Grapini, care este şi deputat şi ministru al IMM-urilor, vine şi spune că are o problemă, că nu ştie ce să facă, dacă să voteze sau nu în Parlament proiectul privind exploatarea de la Roşia Montană. Nu poţi, atâta vreme cât eşti în Guvernul României, câtă vreme îţi asumi la Palatul Victoria o responsabilitate, să vii în public şi să spui că vei vota împotrivă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel