PDL București: Metroul în Rahova este un proiect al PDL, nu al Guvernului Ponta

16_11_Metrou Bucuresti
16_11_Metrou Bucuresti

Organizația PDL București apreciază ca imorală asumarea de către Guvernul Ponta a proiectului care prevede construirea unei linii de metroul ce va uni Rahova de Voluntari, acesta fiind, de fapt, realizat încă din timpul guvernării PDL. De aceea, Mihai Atănăsoaei, candidatul democrat-liberalilor la Primăria Sectorului 5 își ia angajamentul că proiectul PDL va fi pus în aplicare, atunci când va deveni primar, potrivit unui comunicat transmis redacției.

PDL București susține că ”premierul desemnat Victor Ponta începe să calce cu repeziciune pe urmele înaintaşilor săi”, lăudându-se cu demararea unor proiecte care nu le aparțin.

”Concret, în programul de guvernare prezentat opiniei publice joi, 3 mai 2012, se prevede construirea unei linii de metrou care să unească Rahova de Voluntari. O iniţiativă lăudabilă, cu o singură observaţie: proiectul datează din perioada mandatului Ancăi Boagiu la Ministerul Transporturilor şi se află deja în fază incipientă de implementare. S-a aprobat studiul de prefezabilitate şi în toamna acestui an urma să fie organizată licitaţia pentru concesionare”, se arată în comunicat.

Democrat-liberalii bucureșteni consideră că se încearcă și o manipulare a opțiunilor de vot a cetățenilor din sectorul 5, astfel încât Marian Vanghelie să fie mai bine poziționat în mentalul alegătorilor, în detrimentul contracandidaților săi.  ”Asumarea de către Guvernul Ponta a acestui proiect este imorală şi sub un alt aspect. Nici nu a fost învestit noul Executiv şi Victor Ponta încearcă să influenţeze rezultatul alegerilor. Prin potenţarea ideii că va realiza metroul între Rahova şi Voluntari, se încearcă de fapt să se ofere un ajutor de comunicare primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie. Se încearcă acreditarea ideii că acest proiect va fi făcut doar dacă primarul în funcţie va obţine încă un mandat”, se apreciază în document.

De aceea, candidatul PDL Bucureşti la Primăria Sectorului 5, Mihai Atănăsoaei, apreciază utilitatea proiectului şi îşi asumă susţinerea şi implementarea sa. „E un proiect de infrastructură extrem de important pentru poate cel mai neglijat sector al Capitalei. El trebuie pus în aplicare cât se poate de repede. Trebuie însă ca lumea să ştie că metroul în Rahova este un proiect al PDL pe care eu îl voi pune în aplicare atunci când voi deveni primar de sector”, a declarat Mihai Atănăsoaei, candidadul PDL la Primăria Sectorului 5.

PDL Bucureşti condamnă această încercare de asumare a metroului în Rahova ca un proiect al USL. Victor Ponta demonstrează că discursul privind corectitudinea alegerilor şi neimplicarea politică a Guvernului nu este decât praf în ochii românilor, conchide comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel