PDL ar vrea ca Blaga să revină asupra deciziei

blaga
blaga

Conducerea PDL a discutat despre posibilitatea ca Vasile Blaga să revină asupra deciziei de a Potrivit surselor citate, până la ora transmiterii acestei ştiri, nu s-a discutat despre un eventual înlocuitor a lui Vasile Blaga. "Important este rezultatul discuţiilor de la Cotroceni", au adăugat surse din conducerea PDL.

Mediafax informează că sursele citate au precizat că o parte din liderii PDL consideră că ar fi bine ca Blaga să revină asupra demisiei. De altfel, înaintea anunţului oficial al lui Vasile Blaga privind decizia de a demisiona, mai mulţi lideri PDL au susţinut că demisia acestuia nu trebuie acceptată.

Vasile Blaga, care şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, se află, la Cotroceni, unde are o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse ministeriale.

Conform surselor citate, la Cotroceni se află toţi şefii de arme din Ministerul Administraţiei şi Internelor. În cazul Poliţiei de Frontieră, participă adjunctul inspectorului general, întrucât şeful IGPFR este plecat din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel