PDL acuză PSD că se află în spatele firmei Galant, vinovată că meciul Petrolul-Steaua a scăpat de sub control

mircea-cosma
mircea-cosma

Organizaţia Prahova a Partidului Democrat Liberal a luat act de afirmaţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, prin care acesta recunoaşte că societăţile care au contract cu instituţiile aflate în subordinea Consiliului Judeţean au nevoie de “un sprijin politic important”.

[caption id="attachment_119225" align="alignleft" width="250" caption="Mircea Cosma"][/caption] Potrivit lui Mircea Cosma (http://www.ph-online.ro/actualitate/item/9143-cosma-galant-security-firma-cu-spate-politic), firma Galant Security are contracte de pază cu parcurile industriale din judeţul Prahova, societăţi la care acţionar unic este Consiliul Judeţean Prahova pe care îl conduce. Singura concluzie pe care o putem trage este că susţinătorii politici ai firmei Galant Security sunt chiar Mircea Cosma şi partidul din care face parte (PSD).

Constatăm că Mircea Cosma are, după 20 de ani, un moment de sinceritate în care recunoaşte că singura politică pe care o practică PSD în administraţia publică este aceea de a încredinţa contractele cu statul pe criterii de clientelism politic.

Îi cerem domnului Mircea Cosma să renunţe la aceste practici cu care PSD ne-a obişnuit în mod constant şi să ne dezvăluie şi alte contracte pe care le-a atribuit prietenilor săi politici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel