PDL a început curățenia în teritoriu. Vezi ce organizații sunt vizate

blaga1
blaga1

După rezultatele slabe de la alegerile locale din 10 iunie și de la referendum, PDL a declanșat o acțiune de înlocuire a șefilor de filiale, în următoarea săptămână urmând să fie trasate structuri noi de  conducere la nivelul teritoriului.

PDL a dat tonul schimbărilor din teritoriu, marți, odată cu înlocuirea liderului Mircea Toader de la Galați. Decizia a fost luată în lipsa lui Toader, care începând de săptămâna viitoare va rămâne doar cu funcţia de lider al deputaţilor democrat-liberali. În aceste condiții, conducerea partidului va decide până săptămâna viitoare ce președinți de organizații județene vor fi nevoiță să fie schimbați, concomitent  cu numele care vor prelua conducerea filialelor. Măsura nu este alteva decât o pregătire pentru campania pentrui alegerile parlamentare din toamnă, care se anunță de pe acum extrem de dură.

Potrivit RTV, filialele vizate sunt în principal cele din sudul țării, dar și câteva din Moldova. De asemenea, Mehedințiul și Constanța nu vor scăpa de primenirea organizațiilor, în primul rând din cauza prezenței masive a populației la referendum.

 Mihai Stănişoară, liderul de la Mehedinți este așteptat să renunţe la mandat, cu atât mai mult cu cât deţine şi funcţia de prim-vicepreşedinte la nivel naţional.

Filialele de la Olt și Dolj, dar și cele din Vrancea și Iași vor urma să intre în vizorul schimbărilor. La Dolj este posibilă întoarcerea lui Radu Berceanu.

La nivelul Capitalei,  Adrian Videanu ar urma să preia oficial şefia PDL Bucureşti, fostul ministru al Economiei deţinând în prezent funcţia de preşedinte interimar. Organizaţia Sector 3 este la rându-i în vizorul conducerii PDL. Preşedintele Organizaţiei de Femei a partidului, Sulfina Barbu, ar putea prelua preşedinţia filialei, după ce, în urmă cu două săptămâni, Silvian Ionescu i-a predat acesteia şefia organizaţiei, sub mandat interimar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel