PC GARAGE catalog BLACK FRIDAY 2017 reduceri

PC GARAGE catalog BLACK FRIDAY 2017 reduceri. PC Garage, singurul magazin online dedicat 100% pasionaţilor de gaming şi hardware, te aşteaptă şi anul acesta cu o nouă campanie de Black Friday. În catalogul PC Garage veți găsi reduceri de până la 50%, pentru peste 1.200 de produse distincte, din categoriile de componente și gaming, telefoane, televizoare şi gadget-uri.

PC GARAGE catalog BLACK FRIDAY 2017 reduceri. "În ediţia de anul acesta ne-am dorit să recompensăm fidelitatea clienţilor noştri, oferind reduceri substanţiale la aproape toate gamele de produse vândute prin platforma noastră, punând totuşi un accent puternic pe segmentul de gaming. Mai mult, clienții noştri vor găsi pe site-ul PC Garage.ro stocuri suplimentare și reduceri pe măsură la telefoane, gadgeturi și televizoare de ultimă generație. Comparativ cu anul trecut, credem că la finalul acestui Black Week-end, vom înregistra o creştere cu peste 30% a volumului vânzărilor", a declarat Răzvan Pop, Marketing Manager la PC Garage.

PC GARAGE catalog BLACK FRIDAY 2017 reduceri. Cele mai numeroase reduceri vor fi la produsele din categoria Gaming si Componente, unde veţi avea ocazia să cumpăraţi echipamente cu reduceri impresionante de până la 50% pentru periferice şi 35% pentru componente. Nu sunt uitaţi ediţia aceasta nici cei ce caută laptopuri performante sau sisteme de gaming marca PC Garage, reducerile pentru aceste două segmente, unde preţul de achiziţie este unul destul de mare, fiind de până la 25%. Dacă eşti în căutarea unui smartphone de ultimă generaţie sau a unui televizor inteligent, atunci trebuie să ştii că reducerile la aceste două categorii pot ajunge la un maxim 54% pentru telefoane şi respectiv 40% pentru televizoare.

PC GARAGE catalog BLACK FRIDAY 2017 reduceri. Catalogul PC Garage, de BLACK FRIDAY 2017, poate fi consultat în imaginile de mai jos:

Catalog Blackfriday PCGarage 2017 1

Catalog PCGARAGE BLACKFRIDAY

Catalog PCGARAGE BLACKFRIDAY 3

Catalog PCGARAGE BLACKFRIDAY 4

Catalog PCGARAGE BLACKFRIDAY 5

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel