Pavelescu susține că se va rupe USL, după înlăturarea lui Crin Antonescu, iar PNȚCD va candida în alegeri alături de noul PNL

Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD, a părăsit discuțiile pentru ”împăcarea” aripilor din partid, declarându-se nemulțumit de acțiunile grupării Ciorbea în teritoriu. Întrebat despre o  eventuală alianţă a partidului său, Pavelescu  susţine că în mod firesc şi istoric, PNL-ul ar fi partidul de abordat. În acest moment, este exclusă o alianţă cu USL din cauza PSD, a declarat Pavelescu. Totuși, el susține că în PNL există un curent foarte puternic împotriva lui Crin Antonescu şi este foarte posibil ca până la alegeri  alianţa să se rupă, așa că PNȚCD va merge în alegeri cu fostul său aliat din CDR.

"Este exclus ca PNŢCD să facă vreo alianţă cu USL din cauza PSD, unde există încă foarte mulţi comunişti, ne-a declarat Pavelescu. Noi, în mod firesc, dorim o alinţă cu PNL, dar nu în forma actuală. În PNL la ora actuală există tensiuni foarte puternice din cauza alianţei cu PSD. Este un adevărat curent împotria lui Crin Antonescu. Noi vrem o alianţa bazată pe doctrină, o alianţă istorică. Crin Antonescu este un om lipsit de viziune politică", a precizat pentru DeCe News, Aurelian Pavelescu.

El a comentat şi războiul cu Victor Ciorbea pentru şefia PNŢCD. "Ciorbea vrea doar o poză la TV. El a propus o cacealma în care 4-5 lideri să decidem în locul filialelor şi să instaurăm ordinea în partid, la un Congres organizat de faţadă. Aşa ceva nu se poate. El vrea o alianţă cu revoluţionarii, ori cei mai mulţi dintre aceştia sunt compromişi ca imagine, şi nu ne permitem o astfel de lovitură", a mai spus liderul PNŢCD.

Referitor la o alianţă cu PDL Pavelescu recunoaşte că aceasta este posibilă în contextul apartenenţei la familia populară europeană. El susţine că în acest moment există mai multe variante, inclusiv aceea a unie candidatui individuale a prtidului la vitoarele alegeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel