Pavelescu către Becali: Eu te-am scos din puşcărie

pavelescu
pavelescu

Gigi Becali și Aurelian Pavelescu au avut un schimb dur de replici, duminică,  la România TV, după ce finanțatorul Stelei i-a adus acuzații lui Sebasian Bodu.  Pavelescu i-a adus aminte, la un moment dat, că îi datorează libertatea acestuia.

Pavelescu l-a criticat pe Becali pentru că acuzaţiile şi jinirile la adresa lui Sebastian Bodu şi i-a cerut ca pe el să nu-l ameninţe.

 "Este inaccpetabil, Gigi, să spui despre un om că e homosexual când nu este adevărat. Nu se poate. Zici că eşti creştin, zici că ai familie şi ai fete în casă, şi ataci un om încercând să-l discreditezi ştiind că nu e aşa. Unde e moralitatea ta? Vreau să te opreşti şi nu vreau să fac o ceartă cu tine la televizor. Opreşte-te o dată. Circul pe care-l faci are o limită", a spus Pavelescu.

 Becali a rispostat, dezvăluind că Pavelescu a venit la el să-i ceară 25.000 de euro.

 "Te-am scos din puşcărie, fără mine erai în puşcărie. Limitează-te! Nu ţi-am cerut onorariu pentru puşcărie. Nu mai rîde. Abţine-te, te-am scos din puşcărie. Nu-ţi ridica fustele la televizor!", a răspuns Pavelescu.

 Becali: "Auzi ce minte. Nu ţi-e ruşine, mă, să minţi în halul ăsta. Eu aveam 20 de avocaţi şi aveam nevoie de tine care nu te înghiţeau nu înghiţeau judecătorii?"

 "Nu mai vorbi în faţa mea şi respectă-mă şi vezi-ţi de treaba ta că erai acum în puşcărie. E ruşinos ce faci. (...) Vezi de treaba ta, cu gura ta, taci din gură, îmi datorezi libertatea. Nu mă mai jigni doar te-am avertizat. Te-am scos din puşcărie şi-mi eşti dator! Ştii bine că ai spus asta în puşcărie. Şi în faţa mamei tale ai spus asta şi mama ta ţi-a spus. Şi acum intri şi râzi, behăi la mine la televizor! Puţină decenţă!", i-a cerut Pavelescu.

 "Taci din gură, papagalule", i-a replicat Becali, după care şi-a luat la revedere: "Îl salut şi pe avocatul mic cu capul mare!"

 Cearta dintre Becali și Pavelescu a fost determinată în urma scrisorii adresată bucureștenilor de către europarlamentarul PDL, Sebasian Bodu, care cerea bucureștenilor  să nu-l voteze pe Gigi Becali la alagerile parlamentare. "Votaţi pe oricine altcineva sau nu votaţi pe nimeni. E destul că există incompetenţă, chiul şi dezinteres faţă de actul legislativ. Nu aduceţi acum în Parlamentul României şi zerul mahalalei politice", le solicită Bodu alegătorilor din Capitală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel