Pavel Popescu: Hoția nu are culoare politică/ Bogdan Chirieac: Intrați în CONFLICT DIRECT cu unii lideri PNL

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit într-un conflict între Radu Cristescu şi Pavel Popescu, preşedintele PNL al Sectorului 4, care a pornit de la raportul Curţii de Conturi privind gestionarea resurselor publice în perioada stării de urgenţă din România.

"Hoţia nu are culoare politică"

Bogdan Chirieac: Pot să fiu de acord cu dumneavoastră - n.r. cu Pavel Popescu. Nu fură PNL, fură oameni din PNL. Dar atunci intraţi într-un conflict direct cu unii dintre liderii PNL care, de exemplu, acuză PSD-ul în totalitatea sa că este un partid penal şi furăcios, ceea ce iarăşi nu este în regulă. Da, pot să înţeleg că la PSD au existat oameni care au furat. Acum, cu toată dragostea, văd și la PNL hoţi. Nu tot partidul! Doamne fereşte! 

Pavel Popescu: Hoţia nu are culoare politică...

Bogdan Chirieac: Păi, chiar dumneavoastră îmi spuneţi asta, că îmi spuneţi că PNL a cumpărat de la o firmă PSD-istă măşti cu 35 de lei. Aşa este, hoţia nu are culoare politică și atunci, de ce acuzăm un sigur partid politic? Este politica partidului dumneavoastră, în care acuzaţi PSD-ul- şi aţi şi câştigat alegeri pe această temă- că e un partid de penali, de hoţi. Nu aţi spus "cutare Popescu de la PSD e hoţ. A furat cutare, cutare".

Vezi și: Bani publici plătiți fictiv de DSP-uri. Încălcări GRAVE scoase la iveală de Curtea de Conturi

Pavel Popescu: Domnule Chirieac, eu, personal, m-am legat de subiecte foarte clare când a fost vorba de astfel de lucruri. Întrebarea este în felul următor. De la a porni de la nişte acuzaţii care spun că s-au întâmplat cu adevărat nişte fapte - există niște dosare la DNA pe care nu le neg, cu sume mari, nereguli foarte mari - până la a spune că PNL este un partid de clan şi că premierul României şi preşedintele României şi "x" lideri din PNL au luat parte la aceste fapte este o mare diferenţă.

"I-aţi pus la punct în această seară pe liderii dumneavoastră"

Pavel Popescu: Doamna moderator, am o singură întrebare, nu după logica mea. Logica mea să nu conteze în seara aceasta... 

Bogdan Chirieac: Domnule deputat, logica dvs. contează. Dvs. i-aţi pus la punct în această seară pe liderii dvs. care au tendinţa de a generaliza. Domnul vicepreşedinte Cristescu a făcut acelaşi lucru cu partidul dvs.: a generalizat.

Pavel Popescu: Aş vrea să îi dau un răspuns doamnei moderator foarte simplu. Am să merg pe logica mea, o minimalizez în fața logicii poporului şi, atunci, un partid, în speţă PSD, care emite o ordonanţă de urgenţă pentru Legea recursului compensatoriu, lăsând 22.000 de infractori în stradă, poate fi numit, în ansamblu, un partid penal?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel