Pavel Abraham - Liviu Dragnea, dialog incendiar. Replicile zilei la România TV

Dragnea
Dragnea

Avocatul Pavel Abraham și Liviu Dragnea, președintele PSD, au avut un schimb de replici la România TV.

”Vreau să îi spun lui Liviu Dragnea un lucru direct în față: dacă nu ar fi existat, trebuia inventat. Dacă nu putea fi inventat, trebuia cumpărat. Domnule Dragnea, cu cât sunteți criticat mai aspru și manipularea devine evidentă, dumneavoastră câștigați în fața opiniei publice, iar dânșii nu vor avea nicio șansă. Mergeți înainte și fiți perseverent, așa cum ați fost în ultima perioadă, să nu mai faceți compromisuri. Mă refer la atunci când v-au convins unii că sunt bine intenționați și ați slăbit un pic ș i-ați ajutat, mă refer la perioada când Cioloș era premier. Acum sunt convins că dumneavoastră le știți mecanismul. Luptați până la capăt cu orice risc”, a zis Pavel Abraham.

”Nu am ce compromisuri să fac cu această clică pentru că este o clică anti-românească! Merg până la capăt pentru o viață mai bună pentru români, o viață liberă și o țară dezvoltată în care toți să trăiască bine. Pentru acest lucru merită orice sacrificiu. Mai am o completare la ce ați zis dumneavoastră. Este o completare amară... dar mă mănâncă limba, nu pot să nu zic. Și dacă tot a existat... trebuie condamnat”, a intervenit Liviu Dragnea.

”Trebuie să vă apărați drepturile! Ați venit la timpul potrivit, dar suportați anumite lucruri. Eu zic că merită!”, a adăugat avocatul.

”Mi-am asumat acest lucru”, a continuat liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel