Paula Rusu, după imaginile cu Sorina Pintea: Să nu începeți să mă înjurați! N-o să afirm altceva decât adevărul

Paula Rusu
Paula Rusu

Jurnalista Paula Rusu a reacționat după ce a văzut-o pe Sorina Pintea tărâtă în cătușe de mai mulți polițiști, ea fiind grav bolnavă.

”Sorina Pintea e bolnava de o boala grava dinainte sa ajunga la arest, era publica informatia. Face tratament cu cortizon intre altele. Numai cine a luat corticoizi stie ca ajungi sa te tarasti la propriu in coate si genunchi de durerea oaselor si a tuturor articulatiilor. Am trecut personal prin asta cand am facut tratamentul TB.

Sa o duca tinand-o de subsiori desi are dureri cumplite vizibile e o batjocura pentru pacientul Pintea si as reactiona la fel pentru orice alt pacient intr-o stare similara.


Justitia o sa spuna la final daca e sau nu vinovata, ceea ce am vazut e batjocorirea unui pacient de catre instrumentele "justitiei". Sa nu incepeti sa ma injurati fiindca este ministrul care ne-a sprijinit cel mai serios cu Legea Tuberculozei si nu o sa afirm vreodata altceva decat adevarul. Nu e o postare politica, e una umana, iar omenia e mai presus de orice. Rusine sa va fie, neoamenilor!”, a scris Paula Rusu pe Facebook.

Boala de care suferă Sorina Pintea poate duce la deces

În toamna anului 2019, a primit un diagnostic de boală gravă autoimună, urmând imediat tratamentul specific, printre care și cel cu imunoglobuline. Maladia de care suferă Sorina Pintea se numește dermatomiozită.

VEZI ȘI: Pintea, în Arestul Central. Săftoiu: Ar trebui închis pe veci! Acolo, nici măcar un criminal în serie nu trebuie lăsat

Este o boală gravă și foarte rară  

Dermatomiozita este o boală rară, caracterizată de slăbiciune musculară şi miopatie inflamatorie, adică inflamarea muşchilor, care determină apariţia unor iritaţii la suprafaţa pielii. Boala poate afecta atât adulţii, cât şi copiii (cu vârsta între 5 şi 15 ani), dar este mai comună în cazul femeilor cu vârsta între 40 şi 60 de ani. Deşi nu există un tratament curativ pentru această afecţiune, simptomele pot fi ameliorate cu ajutorul anumitor medicamente sau prin fizioterapie. Boala este atât de gravă încât se poate ajunge la moarte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel