Paul Stănescu - Viorica Dăncilă, negocieri. Răspunsul premierului

Irina Constantin / 20 sep 2018 / 21:20 Salveaza PDF Comentarii

Vicepremierul Paul Stănescu, unul din semnatarii scrisorii contestatarilor, a discutat cu premierul Viorica Dăncilă, căreia i-a cerut să-i susțină, aceasta fiind un pion principal. 

Potrivit celor afirmate de Paul Stănescu, Viorica Dăncilă a lăsat o poartă deschisă, neluând încă o decizie în ceea ce privește poziția sa. 

”Am avut, cel puţin eu am avut o discuţie cu prim-ministrul. Am rugat-o în numele grupului să fie de acord cu pozitia grupului. Rămâne să ne spună dacă va fi de acord sau nu. E o chestiune de voinţă unilaterală, dar e om de partid, de echipă, cred că îşi va asuma acest lucru.

Am rugat-o să rămână în continuare, fiind preşedinte executiv, o perioadă preşedinte interimar al partidului.

Obiectivul nostru e să menţinem coaliţia cu ALDE, să ne aducem înapoi toţi parlamentarii care au plecat, e riscul ca anumiţi parlamentari, dacă rămânem în aceeaşi situaţie, să plece la alte partide, să rămână independenţi.

Cred că în momentul când se va produce acest lucru, ce cerem în acea scriosare, să avem majoritatea, guvernarea, coaliţia cu ALDE.

Pe parcurs vom discuta şi remanieri guvernamentale, considerăm că trebuie, dar doamna premier va decide ce se va întâmpla în continuare” este declarația vicepremierului Paul Stănescu. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26