PAUL STĂNESCU-LIVIU DRAGNEA. Chirieac: CAPCANA în care a căzut bătrânul PSD-ist

Președintele Klaus Iohannis nu a luat o decizie privind noii miniștri propuși de PSD. În spațiul public, se anticipează că una dintre propuneri va fi respinsă. Klaus Iohannis ar aștepta, la rândul său, raportul de la SRI. 

”Eu cred că președintele ar putea respinge cel puțin una dintre propuneri, anume propunerea pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, a dl senator Paul Stănescu. Am văzut că s-au descoperit acum lucruri cu DNA-ul. În opinia mea, realitatea e alta: că este vorba despre prietenia dintre Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Aici se apasă în direcția în care, neputând să-l învingă politic, trebuie să-l învingă juridic, cum s-a întâmplat și-n cazul lui Liviu Dragnea. Mă aștept ca președintele să respingă această propunere- n.r. Paul Stănescu, la Ministerul Dezvoltării Regionale. Dacă nu o va face, presupun că nu va dura mult și se va deschide, cu surle și trâmbițe, un dosar împotriva lui Paul Stănescu și atunci se va pune, din nou, problema remanierii guvernamentale. În cazul lui Paul Stănescu, cred că este vorba despre o capcană în care a căzut bătrânul PSD-ist, experimentat în luptă, dar iată că tot nu face față imaginației statului paralel”, a afirmat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

În spațiul public, există informații că președintele Klaus Iohannis întârzie o decizie privind propunerile de miniștri, pentru că așteaptă raportul de la SRI. În ceea ce-l privește pe Paul Stănescu, ar urma să-l respingă, pentru că numele său apare într-un dosar unde cercetările sunt, în prezent, pentru faptă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel