Paul Stănescu: Ce a zis Liviu Dragnea E ADEVĂRAT. S-a gândit că sunt PROST, m-a jignit!

Viorica Dăncilă, plângere penală. Stănescu: Mâna altcuiva a fost
Viorica Dăncilă, plângere penală. Stănescu: Mâna altcuiva a fost

Vicepremierul Paul Stănescu a confirmat spusele președintelui PSD, Liviu Dragnea, care a spus că acesta a fost contactat de oamenii lui Lucian Pahonțu, care i-au promis conducerea PSD. 

”Într-o zi, mi-a bătut cineva la ușă. Am spus public acest lucru. La trei săptămâni, maxim o lună, a venit la mine un bun prieten de al meu. Ceea ce a zis Liviu Dragnea e adevărat. Venise la mine să îmi spună că domnul Pahonțu, că îmi asigură protecție, că Liviu Dragnea va dispărea cel mai târziu în luna martie, va fi executat, iar eu împreună cu câțiva colegi vom prelua conducerea partidului. Cred că Pahonțu s-a gândit probabil că sunt și prost ca să preiau partidul. Chiar m-a jignit. Lucrurile au evaluat, nu s-au oprit aici. Eu n-am votat în CEX nominalizarea primului ministru Mihai Tudose și sigur că am fost unul vehement. Pe data de 17 ianuarie, DNA a făcut cerere de deschidere a unui dosar și imediat mi-au trimist citația, a fost grabă mare”, a spus Paul Stănescu, la Antena 3.

[citeste si]

Amintim că întreg cabinetul Dăncilă a renunțat la SPP. Primul care a făcut acest gest a fost președintele PSD, Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel