Paul Stănescu: Asta e cauza eșecului PSD. Mulţi s-au ferit să spună. Dragnea nu a înţeles!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Paul Stănescu a vorbit despre plecarea forţată a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi cauza care a adus eşecul partidului la alegerile europarlamentare.

"Nu am fost de acord cu multe lucruri, nici înainte, nici în campania electorală. Demonizarea liderului cred că ne-a adus acest rezultat pentru că gradul de ură care a fost indus, dar şi atras de el, este cauza principală pentru care PSD a avut un eşec la aceste alegeri europarlamentare. Eu am discutat, înainte, cu colegii mei şi spuneau "domnule, faceţi ce faceţi să nu mai fie Liviu Dragnea" şi mulţi s-au ferit să spună acest lucru. Eu am avut curajul, de fiecare dată, să spun lucrurilor pe nume şi, cât voi mai fi pe acest pământ, voi spune exact ce cred şi ce simt. Aşa mi se pare normal, să ai verticalitate şi să spui lucrurile pe care le crezi cu adevărat.

Din păcate Liviu Dragnea nu a înţeles lucrul acesta. Au fost şi colegi care nu au fost corecţi, în primul rând, cu el. L-au încurajat în anumite lucruri şi eu am fost foarte supărat şi pe ei. Acum mi-a trecut, asta e viaţa, nu am ce să fac. Suntem cu toţii, mergem împreună, vrem să câştigăm alegerile în continuare, să fim la guvernare în continuare", a spus Paul Stănescu, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Vezi și: Paul Stănescu, după plecarea lui Dragnea: Partidul nu este al unui singur om

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel