Paul Stănescu: Asistăm la o aşa-zisă 'dezertare' din rândurile PSD. Cale fără întoarcere

Paul Stănescu: Asistăm la o aşa-zisă 'dezertare' din rândurile PSD. Cale fără întoarcere
Paul Stănescu: Asistăm la o aşa-zisă 'dezertare' din rândurile PSD. Cale fără întoarcere

Paul Stănescu a afirmat că 'asistăm la o aşa-zisă 'dezertare' din rândurile organizaţiilor PSD', dar 'aceşti migranţi politici' sunt 'prea puţini pentru a influenţa major' politica de guvernare.

Într-o declaraţie de presă, Paul Stănescu susţine că 'migranţii politici' au luat o decizie pripită şi 'au ales o cale greşită, fără întoarcere'.

'Asistăm zilele acestea la o aşa-zisă 'dezertare' din rândurile organizaţiilor PSD către o nouă şi neîncepută formaţiune politică. Prea puţini pentru a influenţa major politica noastră de guvernare, aceşti migranţi politici fac parte dintr-un scenariu egoist care intră în contradicţie cu votul de încredere covârşitor acordat programului nostru de guvernare. Decizia lor este cu atât mai pripită cu cât aceştia s-au îndreptat către o camarilă politică unde important este numărul membrilor, nu valoarea lor', se arată în declaraţia citată.

'Cale greșită'

Paul Stănescu a subliniat că PSD rămâne cea mai puternică formaţiune politică. 'Mai trist este că aceştia nu sunt dedicaţi vreunei cauze civice, ci sunt, pur şi simplu, oportunişti politici care nu reuşesc să contribuie la îndeplinirea celui mai ambiţios şi amplu program de guvernare din ultimii douăzeci de ani. Au ales o cale greşită, fără întoarcere, şi, din păcate, vor ieşi, din nou, pe uşa din spate a scenei politice. Partidul Social Democrat rămâne cea mai puternică formaţiune politică şi singura care a dovedit că pune în centrul politicilor pe care le promovează respectul faţă de cetăţean', a conchis Stănescu.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel