Paul Brummell, primele declarații după întâlnirea cu Tudorel Toader

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a ieșit de la întâlnirea cu ministrul Justiției, Tudorel Toader. Paul Brummell a făcut declarații în limba română. El a precizat că a cerut permisiunea de a veni la Ministerul Justiției, iar Tudorel Toader a aprobat-o. 

”Am discutat despre Brexit şi am subliniat că după ieşirea Marii Britanii din UE, vrem în continuare o colaborare strânsă. Guvernul din UK a publicat un document care conţine nişte idei despre colaborare, dar aceasta trebuie să aibă un mecanism precis”, a spus ambasadorul Marii Britanii. 

Totodată Paul Brummell a precizat, întrebat fiind: ”Am discutat şi despre modificările propuse şi ţine de România să decidă ce fel de justiţie se va institui. Am apreciat foarte mult că România are o instituţie precum DNA, şi punctul nostru de vedere este că orice modificare care are scopul de a întări sistemul de drept în România este binevenită”. 

”Domnul ministru Tudorel Toader a explicat scopul modificărilor. Acestea au ca scop întărirea sistemului de luptă împotriva corupţiei. Ministrul a explicat că deja sunt în curs de analizare propunerile şi a subliniat că România îşi doreşte aceste schimbări” a mai spus Brummell. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel