Paul Arne Wagner, ”jurnalist german”, incident la vot: Am făcut prima coadă la secție

Paul Arne Wagner, prezentat de o parte a presei ca fiind jurnalist german, ridicat de jandarmi în 2018 din Piața Victoriei, cunoscut protestatar, a povestit ce a pățit când a mers la vot.

Fotografia cu care am deschis articolul este din momentul când a fost ridicat de jandarmi în 2018.

”Am facut prima coada la secția mea de vot la 8 și 10. Doamna operatoare nu a putut să mă treacă manual (eu trebuie să fiu trecut manual, că sunt pe lista specială pentru cetateni comunitari). Problema doamnei operator era că nu există litera Ș pe tableta (numele meu din pașaport după ce m-am căsătorit cu iubita mea Madalina Rosca este Roșca-Wagner, nu i-am spus lui Zuckerberg).

Deci autoritățile germane s-au chinuit sa puna litera Ș in buletinul meu, dar softul electoral romanesc nu este de acord. Doamna de la coada din spatele meu insista ca "nu exista litera Ș la nemti, la ei asta e SCH" - că ea a stat în Germania și știe mai bine.

Cu acordul doamnei președinte de secție am reusit sa trec peste necazul tehnologic si am ajuns la buletine unde domnul ma intreba "doar europarlamentare sau și referendum" și dupa o secunda de ezitare i-am mărturisit că n-am voie și la referendum. Nu-i bai că oricum am fost singurul cetățean comunitar inscris în secția mea de la liceul Kretzulescu. Am votat”, a povestit Paul Arne Wagner.

(w670) Paul Arne

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel