Patru vicepreședinți PSD, în vizorul lui Dâncu: "Nu știu dacă știu"

Vasile Dâncu a comentat rolul important al liderilor tineri în partidele politice din România.

"Suntem într-o cadere a partidelor. Dar cu atat mai bine, pentru ca se naste ca iarba aia care creste dupa cosit. E locul tinerilor. Nu-i cunoastem pe tinerii astia care au venit la PSD pe o parte dintre ei, dar eu va spun pe cei care ii cunosc, sunt foarte buni. Nu stiu daca stiu sa zbiere si sa mute masele asa prin gesturi largi sa spunem cu stagul in mana.

Dar sunt oameni care in domeniul lor sunt foarte buni – Dolineashi este un bun organizator, Ionut Vulpescu este un manager cultural exceptional, Pop Georgian un bun sociolog, Nicu Banicioiu are deja o experienta destul de mare in administratie si care are un foarte bun potential.

Aici in fata, deasupra politicii nu trebuie sa fie academicieni. Trabuie sa fie oameni care sunt militanti, care au bun simt, care sunt moral și care cred in schimbare", crede sociologul Vasile Dâncu despre noua conducere tânără a PSD.

[citeste si]

"Baronii locali nu pot sa boicoteze partidul la centru, pot maximum sa-l ajute. Nu cred ca baronii locali au incurcat foarte tare pe lideri. Eu cred ca liderii au fost de vina pentru tot ceea ce s-a intamplat pana acum. Baronii locali eventual le-au creat la unii mai degraba un sentiment de confort. Va aducem multe voturi si venim cu multa lume si va aclamam. Liderii PSD de la București sunt responsabili pentru ceea ce au facut si pentru ceea ce n-au facut. Toti liderii PSD. Pentru ca au fost lideri puternici, pentru ca atunci cand ajungi lider al PSD ai multa forta. Nu forta interioara", a mai adăugat profesorul despre relatia baronilor locali cu liderii PSD, scrie Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel