Patru români au decedat în Spania. Accident teribil

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi patru au fost grav rănite într-un accident care a avut loc joi noaptea pe raza unei localităţi din apropiere de Toledo (comunitatea autonomă Castilia-La Mancha, centrul Spaniei - n.r.) şi în care au fost implicate două autoturisme, au informat Garda Civilă şi brigada de pompieri din Toledo, transmite vineri El Pais.

Cotidianul spaniol relatează că, într-una dintre maşini, toţi cei patru pasageri şi-au pierdut viaţa şi că cei patru erau cetăţeni români care au trebuit descarceraţi.

Cotidianul ABC scrie că cei patru români decedaţi erau toţi bărbaţi şi aveau vârste cuprinse între 45 şi 58 de ani. Potrivit sursei citate, se aşteaptă autopsia şoferului decedat pentru a se şti dacă circula sub efectul alcoolului sau al drogurilor.

În cealaltă maşină se aflau cetăţeni spanioli cu vârste de 19 şi 20 de ani, mai scrie El Pais. Şoferul maşinii, grav rănit, a fost transportat la un spital din Madrid, în timp ce ceilalţi trei răniţi sunt internaţi în stare gravă într-un spital din Toledo. Şoferului care a supravieţuit i s-au recoltat deja probe biologice pentru a se stabili dacă acesta consumase alcool sau droguri, însă rezultatele nu se cunosc deocamdată, scrie ABC.

Potrivit El Pais, scrie Agerpres, cele două autoturisme implicate în accident s-au ciocnit frontal într-o porţiune de drum cu vizibilitate bună.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel