Patronul lui Porumboiu, la TVR

Teodor Corban
Teodor Corban
Duminică, 17 noiembrie, de la ora 18:00, la TVR 2 şi TVR 2 HD, Irina Păcurariu vă invită să descoperiţi viața de dincolo de ecranul telefonului sau al tabletei, alături de actorul Teodor Corban , unul dintre cei mai distribuiți actori români contemporani şi Ileana Badiu, comunitatea „Super40”.
În cei peste douăzeci de ani de actorie, viața lui Teodor Corban s-a împărțit între scena Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași și platourile de filmare. În 2006, călca pe covorul de la Cannes după ce interpretase cu mult talent rolul lui Virgil Jderescu, patronul unui post de televiziune local, în filmul "A fost sau n-a fost", în regia lui Corneliu Porumboiu.
 
Teodor Corban este unul dintre cei mai căutati actori români contemporani, cu roluri principale în „Aferim”, regia Radu Jude, „Câini”, sub semnătura lui Bogdan Mirică, „Un etaj mai jos”, filmul lui Radu Muntean sau „6,9 pe scara Richter” în regia lui Nae Caranfil. Distribuit de Cristian Mungiu în „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, actorul este un rasfăţat al reclamelor şi personaj central în seriale tv.
 

Format de profesorul Dem Rădulescu

 
 
„Format de profesorul Dem Rădulescu, în fața căruia declară că nu s-a putut concentra primii doi ani de facultate pentru că, la fiecare întâlnire cu el, se prăbușea involuntar de râs doar când auzea vocea, Teodor Corban a intrat la facultate din a treia încercare. A descoperit repede că teatrul unde maeștri erau atunci Olga Tudorache sau Marin Moraru este o lume din care, odată intrat, nu vrei nici să cauți și nici să găsești vreo ieșire”, spune Irina Păcurariu.
 
Cu umor, actorul care își spune „Teodor” când joacă dramă și „Teo” pentru rolurile de comedie, le va dezvălui telespectatorilor TVR 2 ce cred actorii despre publicul care ajunge la teatru în epoca noastră, cum se simt cei de pe scenă când sala se ridică în picioare la finalul spectacolului și cum e să fii "anonimul" cu fani la marile festivaluri precum cele de la Berlin sau de la Cannes.
 
A doua poveste revine idolilor de pe internet creați de o comunitate de femei trecute de bariera primilor 40 de ani de viață, „Super40” şi Ileana Badiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel