Patron de restaurant, REVOLTĂ: Aceeași bătaie de joc! NU mă mai ajută cu NIMIC

Ionuț Badea, patronul unui restaurant, suține că măsurile exacte privind redeschiderea restaurantelor nu sunt clare.

Ionuț Badea a declarat în direct, la RealitateaPlus, că patronii restaurantelor nu știu exact ce măsuri trebuie aplicate odată cu deschiderea restaurantelor pentru că documentul oficial încă nu apărut.

"Din păcate, încă nu știm nimic exact. Am văzut și noi acele drafturi de propuneri, dar până nu se va publica nu vom ști exact. Aceeași bătaie de joc din primăvară și acum. Dacă în Europa restaurantele au fost deschise, la noi toate măsurile vin târziu, ca și propunerea de neimpozitare. Cu ce mă ajută pe mine o neimpozitare din moment ce eu deja am închis unul dintre restaurante. Nu mă mai ajută la nimic. Redeschidem în toamnă așa doar de dragul de a redeschide pentru că suntem în campanie electorală. Cu siguranță ne vor închide undeva prin noiembrie, asta e părerea mea.", a declarat Ionuț Badea.

Totodată, acesta a atras atenția asupra faptului că redeschiderea restaurantelor a venit prea târziu deoarece deja mulți angajați au rămas șomeri.

"Era aproape imposibil să deschidem cu tot efectivul pe care îl aveam înainte. Câțiva ani ne-am chinuit să ne găsim oameni calificați pentru că nu se găseau atunci, iar acum am pierdut acești oameni. Acum, Dumnezeu cu mila, nu mai știm cum și încotro. Atâta timp cât în toată Europa restaurantele au funcționat, nu am înțeles de ce noi am rămas singuri cu restaurantele închise.", a adăugat Ionuț Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel