Patrick Ekeng, luat cu ambulanța de pe teren! A leșinat în timpul meciului Dinamo - Viitorul

Mijlocașul dinamovist Patrick Ekeng a fost dus cu ambulanța la spital după ce i s-a făcut rău, pe teren, în timpul meciului dintre Dinamo și Viitorul Constanța.

Această tragedie ar putea naște un scandal monstru care va cutremura fotbalul românesc. Următoarele întrebări trebuie să primească, urgent, răspuns.

- Ambulanța de la stadion era dotată corespunzător sau a fost doar o ambulanță de transport?

- Avea Patrick Ekeng probleme de sănătate, care nu au fost depistate? Și dacă da, atunci de ce nu au fost depistate la controalele medicale obligatorii pentru sportivi?

Update: "Am primit un pacient în vârstă de 26 de ani, care s-a prăbușit pe terenul de sport. A fost adus la noi, fără manevre de resucitare, în stop cardio respirator. Am făcut manevre de resuscitare care au durat 1 ora și 30 de minute, fără succes. Din păcate, pacientul a decedat. Ne pare rău că nu am putut face mai mult. și exprimăm condoleanțe familiei", a declarat unul dintre medicii de la Spitalul Floreasca.

Update: Suporterii prezenți la Spitalul Floreasca au aprins lumânări. Oamenii sunt în lacrimi.

Update: Se pare că ambulanța care se afla la stadion nu era de intervenție, ci doar una de transport și din această cauză nu s-a putut acorda primul ajutor lui Patrick Ekeng. Dacă această informație se adeverește, vorbim de o situație extrem de gravă. Prin regulament, ambulanețele de la meciuri trebuie să fie de intervenție și să fie dotate cu toată aparatura necesară/

Update: Patrick Ekeng ar fi murit după peste 70 de minute de resuscitare, anunță Dolce Sport.

Update: Gomo Onduku, jucător al echipei de fotbal CSMS Iași, are o problemă de sănătate la inimă și joacă în fiecare meci pe semnătură. Nu se știe dacă este și cazul lui Patrick Ekeng.

Update: Potrivit unor informații, venite tot pe surse, Ekeng ar fi suferit un şoc cardiogen. Altfel spus, inima nu ar mai fi pulsat sânge către organele vitale, inclusiv creier.

Update: "În primele minute nu i s-au dat intervențiile necesare în astfel de cazuri. Salvarea a venit după 3-4 minute. N-am văzut măști de oxigen, n-am văzut măsuri de resuscitare. A fost urcat în ambulanță și dus la urgență. Poate fi o tragedie imensă", a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

Update: O nouă informație pe surse spune că Patrick Ekeng nu răspunde manevrelor de resuscitare. În continuare, niciun semn de la medici.

Acest incident aduce aminte de un moment tragic în istoria fotbalului românesc. Cătălin Hâldan, tot jucător al lui Dinamo, s-a părbușit pe teren pe 5 octombrie 2000, în timpul unui amical pe care echipa din Ștefan cel Mare îl juca Oltenița. Jucătorul a fost dus cu ambulanța la spital, unde a fost constat decesul. Avea 24 de ani.

Update: Scandal între suporterii dinamoviști și jandarmerie, la Spitalul Floreasca. Suporterii s-au adunat în parcarea de la camera de gardă. Numărul lor mare blochează intrarea altor ambulanțe, iar jandarmii îi îndepărtează pe aceștia din zona respectivă.

Ionel Dănciulescu a venit printre suporteri pentru a-i calma și pentru a vorbi cu ei.

Update: Multe informații contradicatorii, pe surse. O altă informație spune că Patrick Ekeng are puls. Până în acest moment, medicii de la Spitalul Floreasca nu au oferit niciun fel de informație.

Update: Potrivit informațiilor apărute în presa sportivă, jucătorul nu răspunde manevrelor de resuscitare! 10 medici încearcă să-i salveze viața.

Incidentul s-a produs la doar 7 minute după ce a fost trimis de Mircea Rednic pe teren.

Patrick Ekeng, în vârstă de 26 de ani, a fost luat cu ambulanța de pe teren și dus de urgență la spital. Când a fost urcat în ambulanță  nu-și recăpătase cunoștința.

Din reacţiile avute de jucători, problemele lui Ekeng sunt extrem de grave. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui dinamo, a fost surprins de camerele de filmat plângând în hohote.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel