Patrick André de Hillerin, după cearta Arafat - Vela: Asta nu prea știe multă lume...

Raed Arafat, secretar de stat în MAI
Raed Arafat, secretar de stat în MAI

Patrick André de Hillerin a făcut un scurt comentariu după cearta dintre Raed Arafat și ministrul Marcel Vela.

”Marcel Vela, unul care, pe unde a fost, n-a făcut mai nimic, îl ia la șuturi pe Raed Arafat: "Nu, nu vă permit să continuați. Ce ați făcut timp de 20 de ani? Nu-mi răspundeți, că știu ce ați făcut. De ce nu ați angajat piloți SMURD?".


În general, cam toată lumea știe ce a făcut Raed Arafat în ultimii 30 de ani, nu doar în ultimii 20. Cu bune și rele. Cine e Marcel Vela, cu ce a ajutat el România, asta nu prea știe multă lume”, a scris jurnalistul Patrick André de Hillerin pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, i-a "ordonat" marţi secretarului de stat Raed Arafat să găsească soluţii pentru ca elicopterele SMURD să poată zbura şi noaptea spre sau de la centrele universitare medicale din ţară.

Reacţia ministrului a venit în contextul în care o fetiţă de 11 ani, rănită grav la cap în urma unui accident produs sâmbătă în staţiunea Băile Govora, a fost transferată la un spital din Capitală cu ambulanţa, chiar dacă în apropiere a fost trimis un elicopter SMURD, care după 10 minute de la aterizare ar fi părăsit zona pe motiv că se întuneca afară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel