Patriciu își deschide primul MAC.RO, cu manager de la Metro

Mic_ro
Mic_ro

Omul de afaceri Dinu Patriciu va deschide la Brașov, în luna mai,  primul magaazin miniMAX, unde directorul MAC.RO va fi Richard Mansel, fost director general Metro România.

Vom deschide primul MAC.RO în mai, la Brașov. Magazinul a fost deschis acum 3-4 luni și nu a avut o perioadă de maturizare, neavând un impact foarte mare în rândul consumatorilor. Așa vom putea testa exact care sunt timpii de oprire și cât va dura rebranduirea magazinelor”, a declarat pentru Money.ro, Dan Ionescu, CEO Mercadia Holland, firmă controlată de Dinu Patriciu.

Până în luna octombrie, toate unitățile miniMAX, în număr de 53 vor trece la noul statut. Dan Ionescu a mai declarat pentru Money.ro că ritmul de transformare va fi de circa 10-unități/lună. Investiția necesară rebranduirii unui magazin este de 250.000 de euro, adică o investiție totală de peste 13 milioane de euro, iar timpul estimat pentru această schimbare este de 2-4 săptămâni pentru fiecare magazin în parte.

Noul director, Richard Mansel, a fost CEO Metro Romania în perioada de expansiune a retailerului pe piața românească și își va intra în drepturi de la 15 iunie.

Despre rețeau de magazine MIC.RO, planurile lui Patriciu sunt de a extinde numărul acestora la 2.000 de unități, acestea existând deja și în Sibiu, Târgu-Mureș sau Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel