Patriciu, crunt cu Antonescu: PNL uită repede și își reneagă foștii lideri

Dinu Patriciu, Crin Antonescu, foto: evz.ro
Dinu Patriciu, Crin Antonescu, foto: evz.ro

Liberalul Dinu Patriciu a pus un verdict dur pentru Crin Antonescu, după ce liderul liberal a renunțat la tot: la președinția partidului și la candidatura la alegerile prezidențiale. 

"Cred că întotdeauna PNL şi-a căutat un personaj mesianic, cum a fost Câmpeanu şi toţi ceilalţi preşedinţi. Întotdeauna PNL a avut nevoie de un toiag", a spus Dinu Patriciu, la România Tv. 

A adăugat că "PNL mai are o caracteristică: pe lângă faptul că şi-a căutat un toiag, şi-a căutat şi alianţe. Nu a avut încredere în el însuşi şi aici a fost marea lui greşeală. Nu a ştiu să meargă singur, a căutat alianţe cu PDSR, apoi o convenţie democratică prin care salva partidul democrat de la moarte. USL a fost cea mai logică alianţă dintre toate. PSD ar fi putut să fie corpul şi PNL, capul". 

VEZI și: VICTOR PONTA denunță o conspirație a unor structuri care-l vor pe Klaus Iohannis președinte. "CRIN ANTONESCU, manipulat de oameni ȘANTAJAȚI"

Cât despre posibilitatea ca liberalul Crin Antonescu să candideze la Președinție, la propunerea PNL, Dinu Patriciu a spus: "Mă îndoiesc că îl va ruga cineva din PNL ca să fie candidat la Preşedinţie. PNL uită repede şi îşi reneagă, în timp, foştii lideri". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel