Partidul AUR, lăudat în presa din Rusia de către ambasadorul Moscovei în România. "A început să vorbească cu voce tare"

Partidul AUR, lăudat în presa din Rusia de către ambasadorul Rusiei la București. "A început să vorbească cu voce tare" / Foto: Facebook AUR
Partidul AUR, lăudat în presa din Rusia de către ambasadorul Rusiei la București. "A început să vorbească cu voce tare" / Foto: Facebook AUR

Ambasadorul Rusiei a lăudat partidul AUR în presa din Moscova.

Ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, laudă partidul AUR în presa de la Moscova. Acesta a afirmat că formațiunea politică condusă de George Simion este singura forță politică care se opune Statelor Unite ale Americii și ideilor globaliste. Potrivit lui Kuzmin, mulți români evaluează importanța relațiilor de bună vecinătate cu Rusia mult mai realist decât autoritățile române. El a făcut aceste declarații într-un interviu pentru TASS.

"Există un consens destul de larg pro-atlantic și pro-european în elita politică românească. Dar dacă conducerea politică adoptă o poziție fără ambiguitate neprietenoasă față de Rusia, atunci există alte opinii realiste în societate", a declarat Veleri Kuzmin.

Ambasadorul Rusiei și-a exprimat regretul că acest pragmatism se manifestă foarte slab la nivel politic.

"Numai deputații individuali sunt capabili să-și ridice vocea în Parlament. Când încep să vorbească despre interese naționale, încep să fie terorizați, sunt acuzați că sunt agenți ai Kremlinului", a spus el. 

Ambasadorul Rusiei la București, despre AUR: A început să vorbească cu voce tare despre interesele naționale

Potrivit lui Kuzmin, AUR este o excepție.

"La ultimele alegeri parlamentare, Alianța naționalistă pentru Unirea Românilor a reușit să treacă pe neașteptate. În timp ce în cercurile politice ale României deja se vorbea deschis despre necesitatea de a se supune voinței noului hegemon neocolonial - Statelor Unite ale Americii, acest partid a început să vorbească cu voce tare despre interesele naționale, deși într-un mod foarte ciudat "unionist român", așa cum este adesea numit", a mai spus Valeri Kuzmin.

"Astfel, întrebarea dacă sentimentele realiste din societatea românească pot afecta relațiile interstatale rămâne deschisă", a conchis ambasadorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel