Parlamentul, convocat de urgență. Turcan, atac la Dragnea

Raluca Turcan a afirmat luni că parlamentarii liberali vor participa la sesiunea extraordinară convocată pentru luna ianuarie la Camera Deputaţilor.

'Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a convocat sesiune extroardinară până la finalul lunii. Parlamentarii PNL vor participa la această sesiune, ea este justificată de intenţia Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare, aşadar noi vom răspunde solicitărilor de a participa la şedinţele de plen', a declarat Turcan, la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat însă că la şedinţa de luni a plenului Camerei, programată pentru ora 17,00, va fi o prezenţă redusă.

[citeste si]

'Despre şedinţa de plen de astăzi - o altă discuţie pe care am menţionat-o în Biroul permanent - unde i-am atras atenţia domnului preşedinte al Camerei, Liviu Dragnea, că Parlamentul nu se poate convoca de la o oră la alta. Este hilar să te aştepţi că vor participa parlamentarii când primesc anunţul cu o oră înainte. Practic, domnia sa a menţionat că astăzi în şedinţa de plen doar va fi prezentată ordinea de zi pentru sesiunea parlamentară. Să sperăm că nu vom avea surprize neplăcute şi că Parlamentul va începe să lucreze instituţional şi previzibil. Sper că şi Parlamentul va beneficia de un regim de predictibilitate, aşa cum PNL cere pentru mediul de afaceri, care vedem că astăzi e tulburat de la o zi la alta de ştiri care prevestesc creşterea fiscalităţii şi creşterea poverii pentru cei care produc în România', a subliniat Raluca Turcan, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel