Parlamentarii Theodor Paleologu şi Cristian Bodea, EXCLUȘI din partid

Biroul Politic Naţional al PNL a decis excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu şi a senatorului Cristian Bodea, a declarat copreşedintele liberal Alina Gorghiu. 

'S-a discutat despre cele două excluderi, au fost supuse la vot. Cei doi colegi au fost excluşi prin votul colegilor noştri şi cam atât astăzi', a spus Alina Gorghiu, miercuri, la finalul şedinţei BPN al PNL.

Întrebată dacă decizia luată în BPN va trebui validată de Consiliul Naţional de Coordonare al PNL, copreşedintele liberal a spus: 'O validare în CNC se va face la momentul la care se va ţine acest Consiliu Naţional. (...) La momentul acesta votul a fost în Biroul Politic Naţional şi propunerea va merge unde trebuie'. Ea a precizat că BPN nu are cum să revină asupra acestei decizii. 'Biroul Politic Naţional, nu, dar Consiliul va fi suveran, nu ştim ce se întâmplă acolo.Repet, regret că s-a ajuns la aceste concluzii', a spus copreşedintele PNL. Gorghiu şi Blaga au fost întrebaţi dacă Theodor Paleologu şi Cristian Bodea nu trebuiau chemaţi pentru a-şi exprima punctul de vedere în legătură cu propunerea de excludere a lor din partid. Vasile Blaga a oferit explicaţii: 'Este ceva nepublic în treaba asta?. (...) Am primit răspuns de la televiziunile dumneavoastră în cazul celor doi şi aseară. Deci, ştiau'.

Deputatul PNL Cezar Preda a cerut miercurea trecută în şedinţa BPN excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu şi a senatorului Cristian Bodea. Copreşedintele PNL Vasile Blaga a precizat tot atunci că în cazul celor doi vor fi respectate procedurile. Surse liberale prezente la reuniune au arătat că votul dat în BPN în cazul celor doi a fost secret cu buletine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel