Parlamentarii revin la muncă. Ponta: Trebuie să ne întoarcem, altfel murim toţi

Parlamentarii revin, de miercuri, la muncă, după ce timp de o lună au participat la ședințe prin telefon.  „Trebuie să ne întoarcem, altfel murim toţi", a spus Ponta.

Liderul Pro România crede că dacă sunt respectate regulile impuse de medici nu este periculos ca oamenii să meargă la muncă.

„Cred că ideea principală, pentru care eu mă duc mâine la Parlament este într-un fel să dau un mesaj. Oameni buni, dacă păstrăm regulile astea pe care ni le spun doctorii nu e un pericol, nici să te duci la Parlament, nici să te duci la fabrică. Trebuie să ne întoarcem la muncă, altfel murim toţi de criză economică", a spus Victor Ponta, la „Marius Tucă Show".

Victor Ponta a adăugat că virusul nu va fi eliminat prea curând şi că va trebui ca oamenii să se înveţe cu acest stil de viaţă.

„La început a fost frica şi o înţeleg. E normală această reacţie. Suntem oameni. Nu murim toţi de coronavirus. Azi s-au născut 250 mii de copii şi au murit 80 de mii de oameni, din care 800 de coronavirus. E o chestie serioasă, dar nu o să murim toţi de coronavirus. Există nişte lucruri pe care trebuie să le faci. Trebuie să trăim cu chestia asta", a mai spus liderul Pro România.

Parlamentarii se vor întruni miercuri în şedinţa Biroului Permanent, urmând ca joi să fie plen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel