Parlamentarii PNL boicotează discursul lui Băsescu

basescu parlament dece
basescu parlament dece

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, a anunțat, luni, că parlamentarii liberali nu vor fi prezenți la discursul președintelui Traian Băsescu, de marți, din Parlament. Hașotti precizează că în USL grupurile parlamentare au dreptul la independență.

”În nume personal fiecare a declarat că nu doreşte să participe la mesajul pe care domnul preşedinte Băsescu îl transmite mâine Parlamentului (...) Este decizia exclusiv, sută la sută, a grupului parlamentar”, a spus Puiu Hașotti,menționând că nu a existat o indicație din partea președintelui Crin Antonescu.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a spus că va participa la ședința de plen a Parlamentului în care șeful statului se va adresa Parlamentului, pentru că cineva trebuie să și muncească, Zgonea face referire la decizia lui Crin Antonescu, care a decis să lipsească marți din plenul reunit.

Referitor la afirmațiile lui Zgonea, Hașotti a precizat că nu este vorba de muncă, ci de un gest politic.

”Eu cred că suntem în USL, trebuie să avem poziţii comune, sunt însă momente, sunt cazuri în care grupurile parlamentare trebuie să dea dovadă de o independenţă politică şi cred că întreaga opinie publică solicită ca grupurile parlamentare să aibă şi decizii politice”, a mai spus liderul senatorilor PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel