Parlamentarii PNL, ameninţaţi cu excluderea. Cine sunt cei vizaţi

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Decizie BEX al PNL: Liberalii care lipsesc la moțiunea de cenzură pot fi excluși din partid.

Biroul Executiv al PNL a decis, luni, că de săptămâna viitoare prezența la plenurile Parlamentului să fie obligatorii până la data de 1 iulie, iar liberalii care vor absenta de la moțiunea de cenzură ar putea fi excluși din partid, au declarat surse liberale pentru Mediafax.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat că până la finalul acestei sesiuni parlamentare Opoziția va depune moțiune de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă. „Românii în majoritate zdrobitoare nu mai vor ca la putere să fie PSD. Scăpați-ne de ei a fost unul dintre cele mai importante mesaje pe care le-am primit în această campanie. Din acest motiv PNL va face toate demersurile constituționale, legale, posibile pentru a pune punct acestei guvernări.

Repetăm solicitarea noastră către guvern, dați-vă demisia. Nu mai aveți nici o legitimitate să vă cramponați de guvernare, românii nu vă mai vor în fruntea României. În cazul în care guvernul nu își va da demisia PNL va depune până la sfârșitul sesiunii parlamentare o moțiune de cenzură împotriva acestui Guvern”, a declarat Ludovic Orban. El a mai spus că românii nu mai acceptă „să fie conduși de indivizi care folosesc puterea pentru interesul personal”, care comit abuzuri în exercitarea puterii sau care săvârșesc acte de corupție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel