Parlamentarii AUR au PLECAT din Parlament

George Simion (AUR) a făcut anunțul în timpul ședinței din Parlament. 

"Vin, din păcate, din judeţul Hunedoara, unde am fost chemaţi şi de lucrătorii de la Termo Mintia, şi de minerii din Valea Jiului, am fost chemaţi și în Gorj de minerii de la Complexul Energetic Oltenia pentru că bătaia de joc a atins cote maxime.

Grupul parlamentar AUR va părăsi sala de şedinţe, în semn de solidaritate cu minerii din Valea Jiului şi cu toţi lucrătorii din domeniul energetic, pentru că, din păcate, domnule Cîțu, acest Guvern nu are o strategie, o viziune, un plan pentru Români, și pentru că, din păcate, în afară de lozinci, minciuni, pentru că la conducerea complexelor energetice s-a tot perindat clasa noastră politică, nu aveam cu ce să îi bucurăm pe aceşti oameni.

În spirit de solidaritate cu ei, pentru că nu cred minciunile doamnei Turcan şi pentru ca ei încă sunt la ora asta în mină - pentru că este forma lor de protest extrem prin care îşi pun viaţa în pericol - noi, cei de la AUR, vom părăsi aceste dezbateri. Poate vă veţi trezi, domnule Cîțu, şi veţi înţelege că românii au nevoie de soluţii", a spus George Simion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel