Bode, protestatar în 2018: Eram parlamentar, am participat ca simplu cetățean

Ministrul Afacerilor Interne a făcut noi declarații cu privire la protestele împotriva restricțiilor, dar a comentat și prezența parlamentarilor la manifestări. 

Lucian Bode, ministrul de Interne, a făcut declarații în urma noilor proteste anti-restricții din toată țara. 

”Dreptul la liberă exprimare este un drept garantat prin Constituție. Din păcate, acest drept a fost înțeles greșit de către o minoritate care a ales să se exprime violent. Au instigat în permanență, au provocat forțele de ordine, au provocat statul”, a spus acesta. 

Întrebat cum vede prezența senatorilor și a parlamentarilor la proteste, Lucian Bode a spus că ”nu e nimic rău în a protesta”. 

”Parlamentarii au tot dreptul să participe la astfel de proteste, sunt cetățeni egali în fața legii și nu văd nimic rău în a protesta. Eram parlamentar în 2018 când și eu, fără să anunț public și să invit toate televiziunile să fac declarații, am participat la protestele din București ca simplu cetățean, exprimându-mi nemulțumirea ca simplu cetățean. Să nu uităm că parlamentarii au mult mai multe pârghii în a-și exprima nemulțumirea instituțional, dacă nu sunt de acord cu acțiunile Guvernului”, a declarat Lucian Bode. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel