Parlamentare: Boureanu candidează într-un colegiu din Vaslui

Democrat-liberalul Cristian Alexandru Bou­reanu va opta la viitoarele alegeri parlamentare pentru un nou mandat de deputat într-un colegiu din Vaslui, după ce, din 2004, a fost deputat de Argeș.

După ce la ultimele două alegeri parlamentare, cele din 2004 și 2008, Cristian Boureanu a candidat în județul Argeș, vicepreședintele PDL urmează să candideze pentru un nou mandat de deputat într-un colegiu din Vaslui, potrivit unor surse din PDL, informează NewsIn.

Un alt democrat-liberal, fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi a declarat recent pentru NewsIn că ,,sigur” va candida la alegerile parlamentare, doar că încă nu s-a decis dacă va opta pentru un colegiu din Bucureşti, diaspora sau teritoriu.Pe de altă parte, surse din rândul democrat-liberalilor, susțin că Baconschi ar opta spre un colegiu la Senat care cuprinde Europa şi Europa de Est, ocupat în prezen de Viorel Badea, care a revenit la PDL, el anunţând public că va candida tot aici.

Colegiile din diaspora sunt râvnite de reprezentanții PDL, întrucât românii din străinătate sunt anti-USL, acesta fiind de fapt şi motivul real pentru care Badea a revenit la PDL, asigurându-şi realegerea.

Potrivit acelorași surse, preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, va candida în Târgovişte.

La alegerile parlamentare din 9 decembrie, preşedinta organizaţiei de Femei a PDL, Cristina Trăilă, intenţionează să candideze, de principiu, în același colegiu (colegiul 21 - n.r.), dar nu a dorit să precizeze nimic concret.

Întrebată dacă va candida, Trăilă a declarat pentru NewsIn: ,,Da. Deocamdată nu sunt stabilite ( colegiile n.r.), oricum noi avem totul la nivel de propunere. Deci nu avem, niciunii dintre noi nu avem stabilită candidatura foarte exact. De principiu rămân la mine în colegiu, dar vom vedea. Nu vă pot spune cu siguranţă acest lucru atâta vreme cât totuşi avem nişte criterii pe care toată lumea trebuie să le respecte”, a precizat Cristina Trăilă pentru NewsIn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel