EXCLUSIV  Parlamentar PNL, dintr-un dosar de prostituție, numit la CNA. Marcel Ciolacu: Noi venisem cu un scriitor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a arătat indignat de numirile făcute ieri în fruntea Consiliului Național al Audiovizualului. 

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, s-a aflat astăzi în direct la DC News și DC News TV unde a vorbit, printre altele, despre numirile politice în funcții publice. 

”Avem un Plan Național de Redresare și Reziliență, este pentru reforme, este pentru reforme sustenabile. Poți să faci o reformă și într-o instituție publică, dar noi nu vrem. Noi vrem să luăm instituțiile și să le folosim în interes politic. Exact opusul la ceea ce ne-au spus ani de zile și ne-au mințit ani de zile. ”Noi nu o să numim politic”. (n.r. se referă la PNL). Pe cine au numit ieri la CNA? Un fost parlamentar PNL de la Bacău. Noi am venit cu un scriitor”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Întrebat de Val Vâlcu dacă se referă la persoana care apare în dosarul de prostituție ”Marta”, Marcel Ciolacu a răspuns afirmativ.  ”Da, așa am înțeles din presă. Uitați-vă cât de mult am coborât ștacheta la numirile publice”, a mai declarat Marcel Ciolacu. 

Numire în fruntea CNA

Parlamentul a numit ieri patru membri titulari în Consiliul Naţional al Audiovizualului. Printre aceștia se află și fostul președinte al PNL Bacău, Ionel Palăr. Pentru postul pe care îl va ocupa, Ionel Palăr va primi lunar un salariu de 16.640 de lei. Ionel Palăr a renunțat la funcția de președinte al PNL Bacău după ce nu a reușit la alegeri să obțină funcția de președinte al CJ Bacău. 

Palăr a ținut prima pagină a ziarelor când, parlamentar PNL fiind, apărea în dosarul prostituției de lux, în care vizată era soția lui Codruț Marta. Ionel Palăr se număra printre clienții prostituatelor de lux, alături de sportivi și vedete. Procurorii DIICOT au descoperit, la acea vreme, că liberalul a beneficiat de serviciile sexuale ale unor fete din rețeaua Andreei Marta. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Plenul Parlamentului a numit marţi patru membri titulari în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), pentru un mandat de 6 ani - Mircea Toma, Valentin Jucan, Dorina Rusu şi Ionel Palăr, arată Agerpres. 

Voturile înregistrate sunt:

* Mircea Toma, propus membru titular din partea Guvernului - 236 voturi pentru şi 134 contra;

* Dan Radu, membru supleant - 255 voturi pentru şi 115 contra;

* Valentin Jucan, propus membru titular din partea Guvernului - 257 voturi pentru şi 113 contra;

* Rareş Niculescu, membru supleant - 249 voturi pentru, 121 contra;

* Dorina Rusu, propusă membru titular din partea preşedintelui - 240 voturi pentru şi 130 contra;

* Oana Mihalache, membru supleant - 237 voturi pentru, 133 contra;

* Ionel Palăr, propus membru titular de PNL din partea Camerei Deputaţilor - 234 voturi pentru şi 136 contra;

* Valentina Postelnicu, membru supleant - 246 voturi pentru, 124 contra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel